Valikko Sulje

Kick-off

Aloitimme hankkeemme Schwerinissä maaliskuun alussa kaksipäiväisellä aloituskokouksella. Mukana on yhdeksän kumppania Suomesta, Espanjasta, Bulgariasta, Kroatiasta, Virosta, Turkista, Kyprokselta, Tšekistä ja Saksasta.  

Työskentelemme yhdessä luodaksemme välineitä ja resursseja korkealaatuisten opetusvideoiden tuottamiseen, jotta voimme edistää verkko-, yhdistelmä- ja etäopetuksen laajempaa käyttöä. Opettajia tuetaan ja motivoidaan heidän yksilöllisten taitojensa pohjalta tuottamaan omia videoita tehokkaasti ja laadukkaasti ja käyttämään niitä opetuksensa osana. 

Schwerinin kokouksessa sovimme hankkeen seuraavista konkreettisista vaiheista, keskustelimme sisällöllisen ja asiantuntemuksellisen osaamisprofiilin kehittämisestä, keräsimme ideoita ja sovimme hankehallintoon liittyvistä asioista. 

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *